TKO SMO I ŠTO SVE MOŽEMO UČINITI ZA VAS

O nama

KIKAXDESIGN je obrt sa desetogodišnjom tradicijom u proizvodnji drvenih kutija i jedini je takav specijalizirani obrt za proizvodnju drvenih kutija u Hrvatskoj i regiji.

U potpunosti smo posvećeni izradi vrhunskih drvenih kutija u kojima će Vaši proizvodi biti kvalitetno prezentirani što će im dati dodanu vrijednost.

Mi smo obiteljski obrt koji je vrlo fleksibilan i lako prilagodljiv svim potrebama kupaca – od specijalnih narudžbi u malim serijama do brze isporuke većih količina robe po narudžbi. Nadalje, u stalnoj ponudi na skladištu uvijek imamo paletu naših najprodavanijih drvenih kutija za koje je moguća trenutna isporuka. Osim toga, nudimo i uslugu razvoja prototipa kutije za Vaš proizvod, izradu uzroka i stavljanje u serijsku proizvodnju.

Posebnu pažnju posvećujemo visokoj kvaliteti naših kutija u kojima je zastupljen kod nekih modela vrlo velik udio ručnog rada naših majstora, te se samim time mogu svrstavati gotovo pod unikatne proizvode. Ponosni smo na kvalitetni „cink“ spoj korpusa kutije koji naših kutijama garantira stabilnost, čvrstoću i dugotrajnost.  Uz to, koristimo samo kvalitetan kromirani metalni okov, zaštićen od korozije, koji montiramo vijcima a ne čavlićima, čime se spriječava rasklimavanje poklopca i nakon više tisuća otvaranj i zatvaranja kutije. Za naše kutije koristimo  drvo iz hrvatskih šuma, te stoga možemo reći da su naši proizvodi u potpusnoti "Made in Croatia".

Kutije i ostale drvene proizvode priozvodimo u moderno uređenoj vlastitoj hali od 120 kvadrata, sa zaokruženom linijom za završnu obradu, laserskom CO2 gravirkom (rezačem), kojim možemo rezati masiv do 10 mm ili šperploču 4mm, za max dimenzije proizvoda od 90 x 60 cm, CNC 3d gravirkom radne površine 80 x 70 cm, te najnovijim UV printerom A2 formata.

Robu dostavljamo Overseas expressom na kućnu adresu kod manjih paketa, dok veće količine robe pakiramo paletno.

Dugogodišnje uspješne poslovne suradnje sa nekim od najrenomiranijih Hrvatskih i inozemnih kompanija same govore za sebe o kvaliteti naših usluga i proizvoda.

Zašto baš drvene kutije?

S godinama proizvodnje, drvene kutije su nam postale opsesija. Budimo se razmišljajući o njima, dan provodimo stvarajući ih, odlazimo na spavanje u mislima dizajnirajući nove.

Od davnina drvene kutije ili škrinjice služile su za čuvanje dragocjenih stvari, nakita, tajni…Sama kutija postala je kroz stoljeća simbol zaštite nečeg vrijednog i tako je divno se vratiti u neka davna vremena, držeći u rukama dio prošlosti u sadašnjosti.

Pridružite nam se u našem putovanju!

Opće informacije

Obrt za izradu suvenira "Kikaxdesign"
Vl. Kristijan Jambrošić

Sjedište, pogon, ured i skladište:
Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec
(D227 Čakovec-Štrigova, kod skretanja za Slakovec)

E-mail:  kikaxdesign@gmail.com

OIB: 01990081486

IBAN : HR 1923400091166032425

Naše web stranice dostupne su i na adresi www.drvene-kutije.com

Uvjeti poslovanja

Maloprodajni kupci imaju pravo žalbe putem maila na slijedeću e-mail adresu kikaxdesign@gmail.com.

Manje pošiljke robe šalju se GLS kurirskom službom trošku kupca, a sam rok isporuke sa ponuda je okvirni.

Za eventualna oštećenja robe nastala prilikom transporta ne snosimo odgovornost. Robu koju nije bilo moguće isporučiti na poslanu adresu, ili je kupac nije preuzeo, ne šaljemo naknadno.

Način većih isporuke se dogovara direktno sa kupcem.

Sve cijene navedene u VPC cjeniku odnose se na robu sa lagera za paritet FCO Skladište Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec.

Sve ostale uvjete kupac i proizvođač dogovaraju naknadno.

Fotografije proizvoda ponekad ne odgovaraju u potpunosti serijski proizvedenim primjercima zbog razlike u dimenzijama i bojama pojedinih primjeraka.

Dimenzije proizvoda mogu varirati od 1 % po dužini i širini, i te 2% po visini od traženih i navedenih u ponudama.

OPĆI UVJETI

Internetsku prodaju na web-stranicama www.drvene-kutije.com obavlja Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec. Osobni identifikacijski broj (OIB) Obrta je: 09110081486.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice Laurus obrta mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavač je Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, a Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem uplate po poslanoj ponudi na žiro račun prodavatelja.

Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje internetskih stranica drvene-kutije.com. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža drvene-kutije.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić ne može garantirati da će usluge na drvene-kutije.com odgovarati Vašim potrebama. Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), bez PDV-a sa uključenim rabatom za daljnju prodaju. Maloprodajne cijene nalaze se u posebbnom cijeniku, koji se može preuzeati u rubrici "download kataloga i cijenika, kartica maloprodajni cijenik proizvoda"

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PONIšTAVANJE NARUDžBE OD STRANE PRODAVATELJA

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:
kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda
kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.

OTKAZIVANJE  NARUDžBE OD STRANE KUPCA

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti Prodavača. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako Kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio Prodavač ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za izradu i  isporuku.

Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku do 10 (deset) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavača, Prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

POVRAT ROBE

Kao kupac imate pravo odustati od kupnje i o tome nas obavijestiti na e-mail adresu kikaxdesign@gmail.com, telefon 0917228818 ili Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec u roku od 15 dana od primitka robe. Ovog se prava ne možete unaprijed odreći. Obavijest je valjana samo ako je poslana u roku. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od kupnje. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od kupnje. Robu nam trebate vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku isporuke, i to na adresu: Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec. Povrat iznosa uplačenog za vraćenu robu biti će umanjen za troškove dostave dostave i pakiranja, ako su isti bili navedeni na ponudi po kojoj se vršila uplata. Ukoliko se radilo o personaliziranoj robi u vidu Laserske ili CNC gravure, ili pak UV printa, a sam otisak nije predmet reklamacije, i na taj način je roba stavljena van mogućnosti za daljnju prodaju po povratu, ti dodatni troškovi će također biti izuzeti od povrata sredstava za vraćenu robu. Isto se odnosi i na presonalizirane spužvene umetke, prilagođene proizvodu koji se pakira.

PRITUžBE

U skladu s čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača, s obzirom na kvalitetu naših usluga, kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:
Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić,

Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec
OIB: 01990081486
ili na e-mail: kikaxdesign@gmail.com
Pritužžba se treba sastojati od vašeg imena, prezimena, adrese i e-mail adrese za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na vašš pismeni prigovor u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu (Internet trgovina) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to (Članak 72. Zakon o zaštiti potrošača), u roku četrnaest (14) dana od primitka robe. Raskid ugovora je moguć  samo za robu koja prije proizvodnje nije modificirana prema zahtjevu kupca (Članak 79, stavak 3 Zakona o zaštiti potrošača).

U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. Zakon o zaštiti potrošača). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.Zakon o zaštiti potrošača) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već će se izvršiti procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

SIGURNOST PODATAKA POTREBNIH ZA KUPNJU

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, bit će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-knjižare. Za potrebe informiranja koriste se newsletter, SMS-obavijesti, kao i informiranje putem telefona.

 

PRAVA POTROšAČA

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

AUTORSKA PRAVA

Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, radi proizvode po narudžbi i želji kupca na temelju fotografija i ostalih materijala koje mu dostavi naručitelj. Mi ne možemo znati tko polaže prava na vlasništvo fotografija, te stoga, za svaku fotografiju ili bilo koji drugi sadržaj koji podliježi zaštiti temeljem odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima isključivu odgovornost snosi naručitelj djela koji zahtijeva izradu takvog sadržaja, te povezano sa tim kupac snosi i sve posljedice i rizike ukoliko se ispostavi da je predmetni sadržaj autorsko pravo treće osobe koje podliježe zaštiti

MEDIJSKE OBJAVE

Naručitelj robe ustupa pravo Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, da u svrhu marketinških aktivnosti i promocije koristi ustupljene fotografije bez posebne najave ili pisanog odobrenja.

JEZIK

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom ili engleskom jeziku.

PODRšKA

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu kikaxdesign@gmail.com

SPOROVI

Uvjeti poslovanja i odnosi između korisnika i Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je nadležni sud u Varaždinu.

GDPR

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

 Općenito

Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" posluje u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (Uredba EU 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27.04.2016.g.) te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. U nastavku Vas informiramo koje osobne podatke prikupljamo, u koje svrhe ih koristimo te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

 

 1. Voditelj i/ili izvršitelj obrade osobnih podataka

 

Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" 

Brezje 45

40311 Lopatinec, Republika Hrvatska

OIB: 01990081486

www.kikaxdesign.hr

e-mail: mail@kikaxdesign.hr

Odgovorna osoba: Kristijan Jambrošić, Brezje 45, 40311 Lopatinec, OIB: 01990081486

 

 1. Svrhe i pravna osnova obrade osobnih podataka

 

3.1. Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" osobne podatke prikuplja neposredno od Vas u svrhu sklapanja i izvršenja međusobnih ugovora, kao i prilikom radnji koje prethode sklapanju ugovora (ponude, upiti, zahtjevi u okviru narudžbe proizvoda ili usluga, slanja upita ili zahtjeva vezanih uz naše proizvode ili usluge), ili na temelju druge zakonite osnove.

 

Osobne podatke upotrebljavamo samo za utvrđene svrhe te ih ne prosljeđujemo i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe.

 

Osobne podatke prikupljamo i kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. slanjem elektroničke pošte, te u sličnim situacijama u kojim ste odabrali dostaviti nam podatke.

 

3.2. Kada želite sklopiti ugovor s Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" ,postavite zahtjev za ponudom, zatražite naše usluge te u svakom slučaju kad ulazite u ugovorni ili poslovni odnos s Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign", obrađujemo Vaše osobne podatke kako bismo Vam pružili uslugu ili omogućili korištenje naših proizvoda ili usluga u skladu s Vašim zahtjevom ili kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev. Prilikom postavljanja Vašeg zahtjeva za usluge ili proizvode ili prilikom ulaska u ugovorni odnos s Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign",biti ćete upoznati s vrstom i količinom podataka koje ste nam obvezni pružiti u svrhu ispunjenja Vašeg zahtjeva odnosno sklapanja i izvršenja ugovora. Ne prikupljamo i ne obrađujemo podatke koji ne služe izvršenju tražene usluge.

 

Osobni podaci koje prikupljamo u svrhe iz ove točke mogu uključivati:

– ime i prezime,

– OIB,

– adresu

– telefon

– e-mail adresu

– druge podatke po potrebi konkretnog ugovornog odnosa

 

3.3. Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" može od Vas zatražiti i privolu za obradu Vaših podataka u jednu ili više posebnih svrha koje nisu po svojoj krajnjoj namjeni uvjet za izvršenje ugovora niti zakonska obveza Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" ili nisu nužne za sklapanja i izvršenje ugovora ili nije u vašem legitimnom interesu (npr. u svrhu marketinških aktivnosti, nuđenja novih proizvoda i usluga i sl.). Niste dužni dati privolu za takvu obradu, ali ste je slobodni dati, te je možete u svako vrijeme povući ako ste je dali. Zahtjev za privolu biti će Vam predočen na način da ga se može jasno razlučiti od drugih pitanja, u razumljivom i lako dostupnom obliku uz uporabu jasnog i jednostavnog jezika.

 

3.4. Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" kao pravna osoba podliježe pravnim i zakonskim obvezama, u kojima može biti propisana i obveza obrade podataka u svrhu ispunjenja zakonskih i pravnih obveza. Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" u tom slučaju obradu Vaših podataka obavlja temeljem tih pravnih i zakonskih propisa.

 

3.5. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

 

 1. Primatelji osobnih podataka

 

4.1. Podatke koje smo prikupili od Vas i o Vama ostaju u bazama Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" Vaši podaci se mogu dostaviti trećim stranama:

 1. a) kada je to naša obaveza prema zakonu ili kao odgovor na pravni postupak odnosno na zahtjev nadležnih institucija za provedbu zakona u vezi s prekršajnim, kaznenim ili sudskim postupcima;
  b) radi zaštite naših prava, privatnosti, sigurnosti ili imovine i javnosti;
  c) za administrativnu ili tehničku podršku (npr. našim izvršiteljima računovodstvenih poslova) ili pak za druge poslovne svrhe radi olakšavanja transakcija s vama;
  d) za analizu naših podataka, provođenje mobilnih analitičkih usluga ili održavanje i poboljšanje naših usluga (podložno ugovorima o povjerljivosti, ako je prikladno);
  e) radi traženja odgovarajućih pravnih lijekova i ograničavanja štete koja nam može biti nanesena;
  f) radi provođenja uvjeta bilo kojeg ugovora ili poslovnog odnosa s Vama;
  g) u drugim slučajevima, uz vaš pristanak.

 

4.2. Osobni podaci mogu se prenijeti drugom pravnom subjektu u slučaju prijenosa, promjene vlasništva, reorganizacije ili spajanja društva ili dijela društva Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" ili njezine imovine drugom društvu.

 

4.3. Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama, davateljima usluga ili podizvršiteljima usluga. Ti se davatelji usluga mogu nalaziti u zemlji koja se razlikuje od vaše matične zemlje, kao što su Sjedinjene Američke Države ili zemlja članica Europske unije. Ti davatelji usluga ugovorno su obvezani čuvati povjerljivost i sigurnost vaših podataka.

 

4.4. U slučajevima dijeljenja podatka s trećim stranama Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" će tim stranama zabraniti korištenje Vaših osobnih podataka u drugu svrhu osim ugovorene te će obvezati poslovnog partnera na čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.

 

 1. Razdoblje pohrane osobnih podataka

 

5.1. Razdoblje čuvanja i pohrane Vaših podataka ovisi o vrsti/kategoriji podataka, svrsi za koju su isti dani odnosno prikupljeni i zakonima ili pravnim obvezama kojima podliježe Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign". Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je propisano zakonom ili onoliko koliko je potrebno da se tražena usluga pruži ili da se usluga ili svrha za koju ste dali privolu izvrši, osim ako zakon ne propisuje drugačije (npr. u vezi sa sudskim postupkom koji je u tijeku).

 

5.2. Podaci koji se odnose na zakonske i pravne obveze Obrt Izrada suvenira "Kikaxdesign" pohranjuju se za razdoblje koje je propisano odnosnim zakonima – npr. obveza i rok čuvanja računa i knjigovodstvenih isprava (na kojima se nalaze i Vaši podaci) propisana je Zakonom o računovodstvu.

 

5.3. Podaci za koje zakonima ili drugim propisima nije propisan rok pohrane, pohranjuju se za razumno razdoblje imajući u vidu kategoriju podataka i svrhu u koju su isti prikupljeni. Podaci prikupljeni u određenu svrhu koristit će se samo u tu svrhu te nakon isteka razumnog vremenskog razdoblja i nakon što se ta svrha ispuni više neće biti aktivno pohranjeni. Anonimizirani podaci mogu se koristiti u statističke i marketinške svrhe, svrhe arhiviranja i ostale analitičke svrhe. Prilikom davanja ovih podataka bit ćete upoznati s rokom pohrane odnosno kriterijima po kojima se određuje rok pohrane tih podataka.

 

 1. Prava ispitanika

 

6.1. U odnosu na obradu Vaših osobnih podataka, osiguravamo Vam slijedeća prava:

(i) pravo na pristup osobnim podacima

(ii) pravo na ispravak ili dopunu podataka

(iii) pravo na brisanje (zaborav)

(iv) pravo na ograničavanje obrade

(v) pravo na ulaganje prigovora u vezi obrade osobnih podataka

(vi) pravo na prenosivost podataka

 

6.2. Zahtjev za ostvarivanje svojih prava iz prethodne točke možete postaviti putem e-mail adrese marina@suzuki-antarescentar.hr Vaše zahtjeve i upite obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama te ćemo Vas informirati o mjerama koje smo poduzeli.

 

6.3. Radi ostvarenja i zaštite svojih prava, korisnik ima pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka na adresi Martićeva ulica 14, Zagreb.

 

 

 

 1. Korištenje Internet stranice

 

Našu Internet stranicu www.kikaxdesign.hr možete koristiti anonimno jer se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili Vašu identifikaciju kao pojedinca, te niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice.

 

Prilikom korištenja naše Internet stranice mogu se pohraniti podatci iz različitih sigurnosnih razloga. Takvi podaci mogu uključivati naziv vašeg davatelja internetskih usluga, Internet stranicu preko koje ste se povezali na našu stranicu, internetske stranice koje ste posjetili s naše stranice te vašu IP adresu. Navedeni podaci mogu se koristiti u statističke svrhe, no istovremeno osiguravamo anonimizaciju svakog korisnika pa se ta osoba ne može identificirati.

 

Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na Internet stranicama potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da se isti koriste u svrhu u koju su podaci dani.

 

      8. Tečaj konverzije - Fiksni tečaj 1 EUR -= 7,5345 kn

 

NA VRH