UZ NAŠE USLUGE SAMO MAŠTA JE GRANICA

Nudimo Vam široku paletu usluga pomoću kojih Vaše kutije možemo u potpunosti personalizirati i prilagoditi Vašim potrebama. U suradnji s Vama možemo dizajnirati i razviti drvenu kutiju prilagođenu dimenzijama i obliku Vašeg proizvoda te identitetu Vašeg branda. Ovisno o Vašim potrebama, za brandiranje Vam na raspolaganju Vam stoji nekoliko tehnika: lasersko graviranje, CNC graviranje, UV print u boji.

Sve naše kutije možete naručiti u više varijanti završne obrade:

  • natur – prirodno neobrađeno drvo
  • zaštitna lazura
  • lak u mat ili sjajnoj varijanti
  • visoki sjaj
  • izgled starog drveta

 

IZRADA PO MJERI

Nudimo izradu drvenih kutija po Vašoj mjeri ili ideji za serije već od 50 komada. Dizajn, oblik i dimenzije drvenih kutija u potpunosti možemo prilagoditi Vašem proizvodu.

LASERSKO I CNC GRAVIRANJE

Radimo kvalitetno graviranje tj. urezivanja teksta, logotipa ili grafike na drvenu podlogu, a sve to uz vrhunsku preciznost, veliku razlučivost graviranog sadržaja i brzu izradu.

KONTURNO IZREZIVANJE

Ukoliko želite fiksirati Vaš proizvod u kutiji ili mu dodati na ekskluzivnosti nudimo mogućnost oblaganja unutrašnjosti kutije spužvom izrezanom prema konturama proizvoda.

UV PRINT U BOJI

Za postizanje posebnih efekata UV tehnologijom printamo direktno na drvo u foto kvaliteti što je posebno pogodno za tisak logotipa, natpisa, tekstova i fotografija.

NA VRH