TKO SMO I ŠTO SVE MOŽEMO UČINITI ZA VAS

O nama

KIKAXDESIGN je obrt sa desetogodišnjom tradicijom u proizvodnji drvenih kutija i jedini je takav specijalizirani obrt za proizvodnju drvenih kutija u Hrvatskoj i regiji.

U potpunosti smo posvećeni izradi vrhunskih drvenih kutija u kojima će Vaši proizvodi biti kvalitetno prezentirani što će im dati dodanu vrijednost.

Mi smo obiteljski obrt koji je vrlo fleksibilan i lako prilagodljiv svim potrebama kupaca – od specijalnih narudžbi u malim serijama do brze isporuke većih količina robe po narudžbi. Nadalje, u stalnoj ponudi na skladištu uvijek imamo paletu naših najprodavanijih drvenih kutija za koje je moguća trenutna isporuka. Osim toga, nudimo i uslugu razvoja prototipa kutije za Vaš proizvod, izradu uzroka i stavljanje u serijsku proizvodnju.

Posebnu pažnju posvećujemo visokoj kvaliteti naših kutija u kojima je zastupljen kod nekih modela vrlo velik udio ručnog rada naših majstora, te se samim time mogu svrstavati gotovo pod unikatne proizvode. Ponosni smo na kvalitetni „cink“ spoj korpusa kutije koji naših kutijama garantira stabilnost, čvrstoću i dugotrajnost.  Uz to, koristimo samo kvalitetan kromirani metalni okov, zaštićen od korozije, koji montiramo vijcima a ne čavlićima, čime se spriječava rasklimavanje poklopca i nakon više tisuća otvaranj i zatvaranja kutije. Za naše kutije koristimo  drvo iz hrvatskih šuma, te stoga možemo reći da su naši proizvodi u potpusnoti "Made in Croatia".

Kutije i ostale drvene proizvode priozvodimo u moderno uređenoj vlastitoj hali od 120 kvadrata, sa zaokruženom linijom za završnu obradu, laserskom CO2 gravirkom (rezačem), kojim možemo rezati masiv do 10 mm ili šperploču 4mm, za max dimenzije proizvoda od 90 x 60 cm, CNC 3d gravirkom radne površine 80 x 70 cm, te najnovijim UV printerom A2 formata.

Robu dostavljamo Overseas expressom na kućnu adresu kod manjih paketa, dok veće količine robe pakiramo paletno.

Dugogodišnje uspješne poslovne suradnje sa nekim od najrenomiranijih Hrvatskih i inozemnih kompanija same govore za sebe o kvaliteti naših usluga i proizvoda.

Zašto baš drvene kutije?

S godinama proizvodnje, drvene kutije su nam postale opsesija. Budimo se razmišljajući o njima, dan provodimo stvarajući ih, odlazimo na spavanje u mislima dizajnirajući nove.

Od davnina drvene kutije ili škrinjice služile su za čuvanje dragocjenih stvari, nakita, tajni…Sama kutija postala je kroz stoljeća simbol zaštite nečeg vrijednog i tako je divno se vratiti u neka davna vremena, držeći u rukama dio prošlosti u sadašnjosti.

Pridružite nam se u našem putovanju!

Opće informacije

Obrt za izradu suvenira "Kikaxdesign"
Vl. Kristijan Jambrošić

Sjedište, pogon, ured i skladište:
Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec
(D227 Čakovec-Štrigova, kod skretanja za Slakovec)

E-mail:  kikaxdesign@gmail.com

OIB: 01990081486

IBAN : HR 1923400091166032425

Naše web stranice dostupne su i na adresi www.drvene-kutije.com

Uvjeti poslovanja

Maloprodajni kupci imaju pravo žalbe putem maila na slijedeću e-mail adresu kikaxdesign@gmail.com.

Manje pošiljke robe šalju se Overseas Expressom o trošku kupca, a sam rok isporuke sa ponuda je okvirni.

Za eventualna oštećenja robe nastala prilikom transporta ne snosimo odgovornost. Robu koju nije bilo moguće isporučiti na poslanu adresu, ili je kupac nije preuzeo, ne šaljemo naknadno.

Način većih isporuke se dogovara direktno sa kupcem.

Sve cijene navedene u VPC cjeniku odnose se na robu sa lagera za paritet FCO Skladište Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec.

Sve ostale uvjete kupac i proizvođač dogovaraju naknadno.

Fotografije proizvoda ponekad ne odgovaraju u potpunosti serijski proizvedenim primjercima zbog razlike u dimenzijama i bojama pojedinih primjeraka.

Dimenzije proizvoda mogu varirati od 1 % po dužini i širini, i te 2% po visini od traženih i navedenih u ponudama.

NA VRH