TKO SMO I ŠTO SVE MOŽEMO UČINITI ZA VAS

O nama

KIKAXDESIGN je obrt sa desetogodišnjom tradicijom u proizvodnji drvenih kutija i jedini je takav specijalizirani obrt za proizvodnju drvenih kutija u Hrvatskoj i regiji.

U potpunosti smo posvećeni izradi vrhunskih drvenih kutija u kojima će Vaši proizvodi biti kvalitetno prezentirani što će im dati dodanu vrijednost.

Mi smo obiteljski obrt koji je vrlo fleksibilan i lako prilagodljiv svim potrebama kupaca – od specijalnih narudžbi u malim serijama do brze isporuke većih količina robe po narudžbi. Nadalje, u stalnoj ponudi na skladištu uvijek imamo paletu naših najprodavanijih drvenih kutija za koje je moguća trenutna isporuka. Osim toga, nudimo i uslugu razvoja prototipa kutije za Vaš proizvod, izradu uzroka i stavljanje u serijsku proizvodnju.

Posebnu pažnju posvećujemo visokoj kvaliteti naših kutija u kojima je zastupljen kod nekih modela vrlo velik udio ručnog rada naših majstora, te se samim time mogu svrstavati gotovo pod unikatne proizvode. Ponosni smo na kvalitetni „cink“ spoj korpusa kutije koji naših kutijama garantira stabilnost, čvrstoću i dugotrajnost.  Uz to, koristimo samo kvalitetan kromirani metalni okov, zaštićen od korozije, koji montiramo vijcima a ne čavlićima, čime se spriječava rasklimavanje poklopca i nakon više tisuća otvaranj i zatvaranja kutije. Za naše kutije koristimo  drvo iz hrvatskih šuma, te stoga možemo reći da su naši proizvodi u potpusnoti "Made in Croatia".

Kutije i ostale drvene proizvode priozvodimo u moderno uređenoj vlastitoj hali od 120 kvadrata, sa zaokruženom linijom za završnu obradu, laserskom CO2 gravirkom (rezačem), kojim možemo rezati masiv do 10 mm ili šperploču 4mm, za max dimenzije proizvoda od 90 x 60 cm, CNC 3d gravirkom radne površine 80 x 70 cm, te najnovijim UV printerom A2 formata.

Robu dostavljamo Overseas expressom na kućnu adresu kod manjih paketa, dok veće količine robe pakiramo paletno.

Dugogodišnje uspješne poslovne suradnje sa nekim od najrenomiranijih Hrvatskih i inozemnih kompanija same govore za sebe o kvaliteti naših usluga i proizvoda.

Zašto baš drvene kutije?

S godinama proizvodnje, drvene kutije su nam postale opsesija. Budimo se razmišljajući o njima, dan provodimo stvarajući ih, odlazimo na spavanje u mislima dizajnirajući nove.

Od davnina drvene kutije ili škrinjice služile su za čuvanje dragocjenih stvari, nakita, tajni…Sama kutija postala je kroz stoljeća simbol zaštite nečeg vrijednog i tako je divno se vratiti u neka davna vremena, držeći u rukama dio prošlosti u sadašnjosti.

Pridružite nam se u našem putovanju!

Opće informacije

Obrt za izradu suvenira "Kikaxdesign"
Vl. Kristijan Jambrošić

Sjedište, pogon, ured i skladište:
Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec
(D227 Čakovec-Štrigova, kod skretanja za Slakovec)

E-mail:  kikaxdesign@gmail.com

OIB: 01990081486

IBAN : HR 1923400091166032425

Naše web stranice dostupne su i na adresi www.drvene-kutije.com

Uvjeti poslovanja

Maloprodajni kupci imaju pravo žalbe putem maila na slijedeću e-mail adresu kikaxdesign@gmail.com.

Manje pošiljke robe šalju se GLS kurirskom službom trošku kupca, a sam rok isporuke sa ponuda je okvirni.

Za eventualna oštećenja robe nastala prilikom transporta ne snosimo odgovornost. Robu koju nije bilo moguće isporučiti na poslanu adresu, ili je kupac nije preuzeo, ne šaljemo naknadno.

Način većih isporuke se dogovara direktno sa kupcem.

Sve cijene navedene u VPC cjeniku odnose se na robu sa lagera za paritet FCO Skladište Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec.

Sve ostale uvjete kupac i proizvođač dogovaraju naknadno.

Fotografije proizvoda ponekad ne odgovaraju u potpunosti serijski proizvedenim primjercima zbog razlike u dimenzijama i bojama pojedinih primjeraka.

Dimenzije proizvoda mogu varirati od 1 % po dužini i širini, i te 2% po visini od traženih i navedenih u ponudama.

OPĆI UVJETI

Internetsku prodaju na web-stranicama www.drvene-kutije.com obavlja Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec. Osobni identifikacijski broj (OIB) Obrta je: 09110081486.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice Laurus obrta mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavač je Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, a Kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem uplate po poslanoj ponudi na žiro račun prodavatelja.

Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje internetskih stranica drvene-kutije.com. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Usluge koje Vam pruža drvene-kutije.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić ne može garantirati da će usluge na drvene-kutije.com odgovarati Vašim potrebama. Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), bez PDV-a sa uključenim rabatom za daljnju prodaju. Maloprodajne cijene nalaze se u posebbnom cijeniku, koji se može preuzeati u rubrici "download kataloga i cijenika, kartica maloprodajni cijenik proizvoda"

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PONIšTAVANJE NARUDžBE OD STRANE PRODAVATELJA

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:
kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda
kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.

OTKAZIVANJE  NARUDžBE OD STRANE KUPCA

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

ISPORUKA

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah obavijestiti Prodavača. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako Kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako Kupac odbije primiti robu koju je naručio Prodavač ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za izradu i  isporuku.

Prodavač se obvezuje poslati pošiljku Kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde Prodavač se obvezuje poslati pošiljku u roku do 10 (deset) radnih dana.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane Prodavača, Prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

POVRAT ROBE

Kao kupac imate pravo odustati od kupnje i o tome nas obavijestiti na e-mail adresu kikaxdesign@gmail.com, telefon 0917228818 ili Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec u roku od 15 dana od primitka robe. Ovog se prava ne možete unaprijed odreći. Obavijest je valjana samo ako je poslana u roku. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od kupnje. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od kupnje. Robu nam trebate vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku isporuke, i to na adresu: Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec. Povrat iznosa uplačenog za vraćenu robu biti će umanjen za troškove dostave dostave i pakiranja, ako su isti bili navedeni na ponudi po kojoj se vršila uplata. Ukoliko se radilo o personaliziranoj robi u vidu Laserske ili CNC gravure, ili pak UV printa, a sam otisak nije predmet reklamacije, i na taj način je roba stavljena van mogućnosti za daljnju prodaju po povratu, ti dodatni troškovi će također biti izuzeti od povrata sredstava za vraćenu robu. Isto se odnosi i na presonalizirane spužvene umetke, prilagođene proizvodu koji se pakira.

PRITUžBE

U skladu s čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača, s obzirom na kvalitetu naših usluga, kupac može podnijeti prigovor u pisanom obliku na adresu:
Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić,

Brezje 45, Brezje, 40311 Lopatinec
OIB: 01990081486
ili na e-mail: kikaxdesign@gmail.com
Pritužžba se treba sastojati od vašeg imena, prezimena, adrese i e-mail adrese za odgovor. Mi ćemo odgovoriti na vašš pismeni prigovor u roku od 15 dana od dana primitka prigovora.

PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac koji je sklopio Ugovor na daljinu (Internet trgovina) može raskinuti ugovor ne navodeći razlog za to (Članak 72. Zakon o zaštiti potrošača), u roku četrnaest (14) dana od primitka robe. Raskid ugovora je moguć  samo za robu koja prije proizvodnje nije modificirana prema zahtjevu kupca (Članak 79, stavak 3 Zakona o zaštiti potrošača).

U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. Zakon o zaštiti potrošača). Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.Zakon o zaštiti potrošača) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već će se izvršiti procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

SIGURNOST PODATAKA POTREBNIH ZA KUPNJU

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, bit će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-knjižare. Za potrebe informiranja koriste se newsletter, SMS-obavijesti, kao i informiranje putem telefona.

 

PRAVA POTROšAČA

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

AUTORSKA PRAVA

Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, radi proizvode po narudžbi i želji kupca na temelju fotografija i ostalih materijala koje mu dostavi naručitelj. Mi ne možemo znati tko polaže prava na vlasništvo fotografija, te stoga, za svaku fotografiju ili bilo koji drugi sadržaj koji podliježi zaštiti temeljem odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima isključivu odgovornost snosi naručitelj djela koji zahtijeva izradu takvog sadržaja, te povezano sa tim kupac snosi i sve posljedice i rizike ukoliko se ispostavi da je predmetni sadržaj autorsko pravo treće osobe koje podliježe zaštiti

MEDIJSKE OBJAVE

Naručitelj robe ustupa pravo Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, da u svrhu marketinških aktivnosti i promocije koristi ustupljene fotografije bez posebne najave ili pisanog odobrenja.

JEZIK

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom ili engleskom jeziku.

PODRšKA

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu kikaxdesign@gmail.com

SPOROVI

Uvjeti poslovanja i odnosi između korisnika i Kikaxdesign obrt za izradu suvenira, vl.Kristijan Jambrošić, podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora nadležan je nadležni sud u Varaždinu.

NA VRH